Кошница - 0,00 лв.

Няма продукти в кошницата.

Bardahl  Diesel Injection Restorer 11

Bardahl Diesel Injection Restorer 11

Наличност: На склад

44,00 лв.

Промо цена 40,00 лв.

Bardahl Diesel Injection Restorer 11 е препарат за цялостно почистване на дизелова горивна система. Bardahl diesel injecton restorer 11 е лечебна формула за почистване на всякакъв вид дизелови системи. Почиства ефикасно инжекторите и възстановява мощността на автомобила, намалява вредните емисии и консумацията на гориво.
free_delivery

Бъдете първи - добавете мнение

Описание на продукта

Подробности

Bardahl Diesel Injection Restorer 11 е препарат за цялостно почистване на дизелова горивна система. Bardahl diesel injecton restorer 11 е лечебна формула за почистване на всякакъв вид дизелови системи. Почиства ефикасно инжекторите и възстановява мощността на автомобила, намалява вредните емисии и консумацията на гориво. Приложение:

Съвместим с всички дизелови двигатели (коли, камиони,трактори, лодки и др.) и всички видове дизелово гориво.

Начин на употреба:

Bardahl Diesel Injection Restorer 11 е предназначен за професионална употреба. Сипете го директно в резервоара. За много замърсени системи изсипете продукта в 30 литра гориво. Оставете автомобила да работи на място 30 минути, като поддържате между 1000 и 2500 оборота. Направете третирането извън помещение, тъй като се отделя черен дим. След като направите третирането на място с останалото гориво може да карате автомобила си и да долеете ново гориво. Дозировка: 1L на 100L гориво за превантивна употреба; 1L на 60L гориво за лечебна употреба; 1L на 30L гориво за силно замърсени системи;

Мнения

  1. Бъдете първи - добавете мнение

WRITE YOUR REVIEW

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: Bardahl Diesel Injection Restorer 11

Търсене

Търсене по зададени критерии