Bardahl  Long Life 6 in 1 / bar 1216

Bardahl Long Life 6 in 1

Наличност: На склад

56,60 лв.
Bardahl Long Life 6 в 1 е противоизносваща добавка за масло, която съъдържа специални компоненти базирани на фюлеринови молекули (третата стабилна форма на въглерода, след диаманта и графита), които покриват механичните части на двигателя с тънък, но изключително издържлив на голямо триене и екстремна температура филм. Добавката не променя вискозитета или вискозитетния индекс на маслото.
free_delivery

Бъдете първи - добавете мнение

Описание на продукта

Подробности

Bardahl Long Life 6 в 1 е противоизносваща добавка за масло, която съъдържа специални компоненти базирани на фюлеринови молекули (третата стабилна форма на въглерода, след диаманта и графита), които покриват механичните части на двигателя с тънък, но изключително издържлив на голямо триене и екстремна температура филм. Добавката не променя вискозитета или вискозитетния индекс на маслото. Съвместима е с всички видове масла - минерални, полу-синтетични, синтетични; всички видове гориво - дизел, бензин, газ; катализатори и филтри за твърди частици. Препоръчва се за двигатели, които са подложени на голямо натоварване. Намалява износването до 43%, увеличава товароносимостта на масления филм с до 75%, намалява триенето, осигурява анти-корозионnа защита, намалява разхода на масло и гориво с до 10%. Не въздейства на гарнитурите, уплътненията и масления филтър.

Начин на използване: Сипва се при смяна на маслото. Опаковката е достатъчна за 6 литра масло (1:15). Пробег 15 000км. Разфасовка : 400ml

Мнения

  1. Бъдете първи - добавете мнение

WRITE YOUR REVIEW

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: Bardahl Long Life 6 in 1

Търсене

Търсене по зададени критерии