Кошница - 0,00 лв.

Няма продукти в кошницата.

Repsol Cartago Autoblocante E.P. 80W90- 5L

Repsol Cartago Autoblocante E.P. 80W90- 5 ЛИТРА

Наличност: На склад

98,00 лв.

Промо цена 82,00 лв.

Всесезонно масло Repsol Cartago Autoblocante E.P. 80W-90, което се препоръчва за употреба в самоблокиращи се диференциали и задни мостове на строителна техника и автомобили 4х4 всъдеходи, при които се изисква смазочен продукт LSD (диференциали с ограничено приплъзване). Подходящo e и за диференциали без ограниченo приплъзване, които изискват ниво по API GL-5.
free_delivery

Бъдете първи - добавете мнение

Описание на продукта

Подробности

Всесезонно масло Repsol Cartago Autoblocante EP (Extreme Pressure), което се препоръчва за употреба в самоблокиращи се диференциали и задни мостове на строителна техника и автомобили 4х4 всъдеходи, при които се изисква смазочен продукт LSD (диференциали с ограничено приплъзване). Подходящo e и за диференциали без ограниченo приплъзване, които изискват ниво по API GL- 5. Свойства

• Съдържа модификатор на триенето, който осигурява правилното функциониране на системата.

• Доказана ефективност при тежки условия на високи натоварвания и рязко намаляване на скоростта, когато системата е подложенa на силно износване.

• Висока устойчивост на корозия, доказана от тестове, проведени в присъствието на вода и високи температури.

• Предотвратява образуването на пяна и осигурява правилното смазване на компоненти и по този начин предпазва от преждевременно износване.

• Избора на добавките е подкрепен от хиляди километри безаварийна работа. Експлоатационни нива • API GL-5 • ZF TE-ML 05C/07A/08/12C/21C

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тип масло Полусинтетично

Мнения

  1. Бъдете първи - добавете мнение

WRITE YOUR REVIEW

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: Repsol Cartago Autoblocante E.P. 80W90- 5 ЛИТРА

Търсене

Търсене по зададени критерии