Кошница - 0,00 лв.

Няма продукти в кошницата.

Repsol Elite Evolution Power 1 5W30- 1L

Repsol Elite Evolution Power 1 5W30- 1 ЛИТЪР

Наличност: На склад

32,00 лв.

Repsol Elite Evolution Power 1 5W30 е висококачествено синтетично моторно масло, което осигурява икономия на гориво („Fuel Economy”), специално предназначено за автомобили снабдени със системи за намаляване на вредните емисии.

free_delivery

Бъдете първи - добавете мнение

Описание на продукта

Подробности

Repsol Elite Evolution Power 1 5W30 е висококачествено синтетично моторно масло, което осигурява икономия на гориво („Fuel Economy”), специално предназначено за автомобили снабдени със системи за намаляване на вредните емисии. Формулата му с изключително ниско съдържание на пепел (Low SAPS) го прави подходящо за последно поколение двигатели, снабдени с филтри за твърди частици (DPF), изискващи използването на масла с ниво по ACEA C1. Тези системи допринасят за понижаване на емисиите от твърди частици и по-добра защита на околната среда. Създадено е специално за Mazda, Ford, Mitsubishi, Jaguar и Land Rover.

Свойства
• Съвместимо с филтрите за твърди частици (DPF), като ги защитава от блокиране предизвикано от прекомерно съдържание на пепел. Трябва да се използва само в превозни средства, за които производителите препоръчват използването на продукти с ниво по ACEA C1 или Ford WSS-M2C934-B.

• Определението “Fuel Economy” означава, че може да се постигне икономия на горивото при нормални условия на шофиране, това допринася за намаляване на нивата на емисиите от CO2 в атмосферата.

• Неговите антифрикционни добавки осигуряват икономия на гориво, като същевременно защитават от износване и задиране, което е задължително изискване за двигатели с висока мощност.
• Изключително стабилният вискозитет по време на целия експлоатационен живот на маслото се дължи на иновативните добавки.

Експлоатационни нива
• ACEA C1
• FORD WSS-M2C934-B

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вискозитет 5W-30
Тип масло Синтетично

Мнения

  1. Бъдете първи - добавете мнение

WRITE YOUR REVIEW

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: Repsol Elite Evolution Power 1 5W30- 1 ЛИТЪР

Търсене

Търсене по зададени критерии