Кошница - 0,00 лв.

Няма продукти в кошницата.

Shell Helix Ultra ECT C3 5W30- 4L

Shell Helix Ultra ECT C3 5W30- 4 ЛИТРА

Наличност: На склад

114,00 лв.

Промо цена 96,90 лв.

Shell Helix Ultra ECT (Emissions Compatible Technology) C3 5W-30 е напълно синтетично моторно масло, научно разработено за да осигури максимален почистващ ефект със специални почистващи компоненти, който активно и непрекъснато блокират и отмиват вредните замърсявания и утайки.
free_delivery

Бъдете първи - добавете мнение

Описание на продукта

Подробности

Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30 е напълно синтетично моторно масло, научно разработено за да осигури максимален почистващ ефект със специални почистващи компоненти, който активно и непрекъснато блокират и отмиват вредните замърсявания и утайки. Осигурява максимална защита на двигателя и устройството за очистване на димните газове и при най-интензивно движение. Формулата Low SAPS предпазва филтрите за твърди частици от задръстване. До 1.7% по-нисък разход на гориво. Одобрено за удължен интервал от водещи производители, като Mercedes Benz, VW и BMW. Спецификации и одобрения: ACEA C3; API SN; MB Approval 229.51, 229.31; BMW LL-04; GM dexos2TM; Chrysler MS-11106

Препоръчваме преди смяна на маслото на Вашият автомобил да използвате Flush за промивка на двигателя. Това ще подобри работаа на новото масло и ще удължи живота на двигателя.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Вискозитет 5W-30
Тип масло Синтетично

Мнения

  1. Бъдете първи - добавете мнение

WRITE YOUR REVIEW

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: Shell Helix Ultra ECT C3 5W30- 4 ЛИТРА

Търсене

Търсене по зададени критерии